Hoe zien de yogalessen er uit;

  • ontspannings oefeningen om meer mindfulness je zwangerschap te beleven.
  • hatha yoga oefeningen om soepel en krachtig te blijven gedurende de zwangerschap.
  • tips om op een natuurlijke manier om te gaan met zwangerschapskwaaltjes
  • het behandelen van een thema met praktische tips ter voorbereiding op je bevalling
  • quality time voor jezelf en je ongeboren baby dmv een lange ontspanning aan het einde van de les

Hoe word je voorbereid op de bevalling;

  • Het bewust worden en leren van diverse ademhalingstechnieken die je kunt gebruiken bij de bevalling.
  • Het leren luisteren naar je intuitie (onderbuik gevoel) hoe je jezelf met vertrouwen kunt overgeven, zonder angst aan het proces van de bevalling.
Yogamoods

Zwangerschapsyoga

Je kunt vanaf week 17 of later instromen en het is mogelijk om door te gaan tot het einde van je zwangerschap. Een les duurt 75 minuten en bestaat uit maximaal 11 personen. Iedere maand is er een partnerworkshop, waar je vrijblijvend voor kan inschrijven. Na de bevalling wordt je uitgenodigd voor een gezellige terugkomochtend voor de moeders & baby’s en kun je inschrijven voor de mama & baby yoga. De prijs voor 12 lessen is € 150,00 of  € 13,00 voor een losse les. Losse lessen wanneer 12 niet meer haalbaar is of bij een tweede of derde zwangerschap als 7 lessen voldoende zijn als “opfirscursus”. Yoga Moods is een erkende praktijk waardoor je de factuur kunt indienen bij je zorgverzekeraar.

Partneryoga

Iedere maand wordt er een partner workshop gegeven, waarvoor je samen met partner je kunt inschrijven. Deze workshop duurt 2 uur en  is bedoeld om ook partners voor te bereiden op de bevalling, we bespreken wat ze als partner kunnen verwachten en wat hun rol hierin kan zijn. We leren met praktische tips hoe ze hun zwangere vrouw optimaal en met vertrouwen kunnen begeleiden gedurende het proces van de bevalling. Deze workshop vindt plaats in een weekend.
Ook wanneer je niet de zwangerschapsyogacursus volgt kun je je inschrijven voor een partnerles.

Het is een 2 uur durende workshop en de prijs is € 45,00 per stel, voor cursisten die niet deelnemen aan de zwangerschapsyoga € 55,00.

Yogamoods

privélessen/coaching

Wanneer er behoefte bestaat aan privélessen plannen we een afspraak in bij je thuis, het wordt ook regelmatig gebruikt als een les samen met de partner. Deze lessen kunnen eventueel ook in het engels worden gegeven. De prijs is € 60,00 voor 90 minuten.

Coaching tijdens de zwangerschap of na de geboorte bedraagt per drie afspraken van 60 minuten € 150,00

Yogamoods