Hoe zien de zwangerschaps yogalessen er uit;

  • het leren en doen van diverse ontspannings oefeningen, om meer bewust/mindfulness je zwangerschap te beleven.
  • hatha yogaoefeningen om soepel en krachtig te blijven gedurende de zwangerschap.
  • tips om op een natuurlijke manier om te gaan met zwangerschapskwaaltjes.
  • op een deskundige manier wordt je dmv informatie en praktische tips voorbereid op de diverse stadia in je bevalling.
  • echte quality time voor jezelf en je ongeboren baby door oa een lange ontspanning aan het einde van de les en een kopje thee.

Hoe word je voorbereid op de bevalling;

  • bewust worden van de bijzondere kracht van je lichaam. Hoe je zowel kracht en ontspanning nodig hebt bij je bevalling.
  • uitleggen en oefenen van diverse houdingen en ademtechnieken die je bij iedere fase van de bevalling kunt gebruiken om het meer ontspannen te laten verlopen.
  • het leren luisteren naar je intuitie (onderbuik gevoel) hoe je jezelf met vertrouwen durft over te geven, zonder angst en stress aan het proces van de bevalling.
Yogamoods

Zwangerschapsyoga

Vanaf week 17 of later ben je welkom om in te stromen en het is mogelijk om door te gaan tot het einde van je zwangerschap. Eens in de maand is er een partnerworkshop, waar je je vrijblijvend voor kan inschrijven. Na de bevalling wordt je uitgenodigd voor een gezellige terugkomochtend samen met je baby. De prijs voor 12 lessen is € 145,00 of € 13,00 voor een losse les.

Losse lessen wanneer 12 lessen niet meer haalbaar zijn of bij een tweede of derde zwangerschap als minder lessen voldoende zijn als “opfirscursus”.

Als yogadocent heb ik een gewalificeerde opleiding genoten en daarom is Yoga Moods een erkende praktijk en aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland. Hierdoor kun je de factuur kunt indienen bij je zorgverzekeraar en staat er in de meeste gevallen een vergoeding tegenover.

Partneryoga

Eens in de 5 weken wordt er een partner workshop gegeven, waarvoor je je samen met partner kunt inschrijven. Deze workshop duurt 2.15 uur en  is bedoeld om ook partners voor te bereiden op de bevalling. We bespreken wat ze als partner kunnen verwachten, per fase in de bevalling en wat hun belangrijke ondersteunende rol hierin kan zijn. We leren met praktische tips hoe ze hun zwangere vrouw optimaal en met vertrouwen kunnen begeleiden. Deze workshop vindt altijd plaats op een ochtend in het weekend.
Ook online kun je deze bijwonen of wanneer je niet de zwangerschapsyogacursus volgt kun je je inschrijven voor een partnerles.

De prijs voor deze uitgereide workshop is € 45,00 per stel, voor cursisten die niet deelnemen aan de zwangerschapsyoga € 65,00.

Yogamoods

privélessen/coaching

Bij privélessen is de begeleiding één op één, dit kan zijn omdat je door fysieke problemen wordt belemmerd om naar de studio te komen of omdat je door bepaalde redenen meer angst ervaart en er behoefte is aan specifieke begeleiding voor je bevalling. We maken samen een afspraak voor deze privélessen bij je thuis in je eigen sfeer. Deze lessen bedragen per twee afspraken van 75 minuten € 125,00.

Het wordt ook regelmatig gebruikt als een privéles samen met de partner. Nu worden deze lessen ook online aangeboden en bedraagt de prijs € 75,00 voor een workshop 90 minuten.

Ook voor deze lessen ontvang je een factuur die je kunt indienen bij je zorgverzekeraar.

Yogamoods