Hoe zien de zwangerschapsyoga lessen er uit;

  • ontspannings en ademoefeningen, er wordt je geleerd mindful en zonder stress je zwangerschap te beleven.
  • rustige Hatha yoga om soepel en ook energiek te blijven.
  • tips om op een natuurlijke manier om te gaan met zwangerschapskwaaltjes.
  • op een deskundige manier wordt je dmv informatie en praktische tips voorbereid op de diverse stadia van je bevalling.
  • quality time voor jezelf en kom in contact met andere zwangeren.

Hoe word je voorbereid op de bevalling;

  • leer je kracht aan te spreken en de rust te beheersen bij je bevalling.
  • we bespreken iedere fase van de bevalling, wat gebeurt er zowel fysiek als mentaal aan de hand van een hand-out.
  • we behandelen en oefenen diverse diverse bevalhoudingen en ademtechnieken die je kunt gebruiken.
  • er wordt uitgelegd waar baringspijn voor staat, we leren je hoe je hier op een goede manier mee om kunt gaan, waardoor er minder angst zal zijn en meer vertrouwen.
Yogamoods

Zwangerschapsyoga

Vanaf week 17 of later ben je welkom om in te stromen en het is mogelijk om door te gaan tot het einde van je zwangerschap. Eens in de maand is er een partnerworkshop, waar je je vrijblijvend voor kan inschrijven. Na de bevalling wordt je uitgenodigd voor een gezellige terugkomochtend samen met je baby.

De prijs voor 12 lessen is € 160,00 of € 13,50 voor een losse les van 75 minuten.

Losse lessen wanneer 12 lessen niet meer haalbaar zijn. Of bij een tweede of derde zwangerschap, wanneer minder lessen voldoende zijn als een soort “opfirscursus”.

Als yogadocent heb ik een gewalificeerde opleiding genoten en daarom is Yoga Moods een erkende praktijk en aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland. Hierdoor kun je de factuur kunt indienen bij je zorgverzekeraar en staat er in de meeste gevallen een vergoeding tegenover.

Partnerworkshop

Eens in de 5 weken wordt er een partnerworkshop gegeven, waarvoor je je samen met partner kunt inschrijven. Deze workshop duurt 2.30 uur en  is bedoeld om ook partners voor te bereiden op de bevalling. We bespreken wat ze per fase in de bevalling voor hun bevallende vrouw kunnen betekenen, hoe ze deze ondersteunende rol met vertrouwen opzich kunnen nemen.

We leren de partners met praktische tips hoe ze hun zwangere vrouw optimaal en met vertrouwen kunnen begeleiden. Deze workshop vindt altijd plaats op een ochtend in het weekend.

Ook voor stellen die niet de zwangerschapsyogacursus volgen, of als opfriscursus na een eerdere bevalling.

De prijs voor deze uitgereide workshop van 2,5 uur incl handige hand-out is € 65,00 per stel.

Yogamoods

Privélessen met of zonder partner

Bij privélessen is de begeleiding één op één, dit kan zijn omdat je door fysieke problemen wordt belemmerd om naar de studio te komen of omdat door bepaalde redenen behoefte is aan specifieke begeleiding in je zwangerschap of in voorbereiding op de bevalling.

Mocht het zo zijn dat er mentale zorgen zijn; wanneer je bijvoorbeeld moeite hebt om zwanger te raken, er een extreme angst is voor de bevalling of wanneer je na de bevalling even niet lekker in je vel zit. Verwachtingen die niet worden ingewilligd en zorgen waarmee je in een vicieuze circel blijft rond piekeren. Voor deze problematiek bied ik graag mijn hulp aan, doormiddel van een aantal coaching gesprekken kunnen we deze zorgen of angst doorbreken en verlichten.

De prijs is € 55,00 per gesprek van 60 minuten.

Privélessen wordt ook regelmatig gebruikt als privépartnerles bij je thuis, een uitgebreide les van 90 minuten voor jullie samen incl hand-out. Prijs € 75,00 per les.

Ook hiervoor ontvang je een factuur die je kunt indienen bij je zorgverzekeraar.