Hoe zien de zwangerschapsyoga lessen er uit;

  • fijne rustige ontspannings en ademoefeningen, om mindful en zonder stress je zwangerschap te beleven.
  • rustige yogaoefeningen om soepel en energiek te blijven.
  • tips om op een natuurlijke manier om te gaan met zwangerschapskwaaltjes.
  • op een deskundige manier wordt je dmv informatie en praktische tips voorbereid op de diverse stadia van je bevalling.
  • quality time voor jezelf en contact met andere zwangeren, ook online.

Hoe word je voorbereid op de bevalling;

  • leer je kracht aan te spreken en de rust te beheersen bij je bevalling.
  • we bespreken iedere fase van de bevalling, wat gebeurt er zowel fysiek als mentaal aan de hand van een hand-out.
  • we behandelen en oefenen diverse diverse bevalhoudingen en ademtechnieken die je kunt gebruiken.
  • er wordt uitgelegd waar baringspijn voor staat, we leren je hoe je hier op een goede manier mee om kunt gaan, waardoor er minder angst zal zijn en meer vertrouwen.
Yogamoods

Zwangerschapsyoga

Vanaf week 17 of later ben je welkom om in te stromen en het is mogelijk om door te gaan tot het einde van je zwangerschap. Eens in de maand is er een partnerworkshop, waar je je vrijblijvend voor kan inschrijven. Na de bevalling wordt je uitgenodigd voor een gezellige terugkomochtend samen met je baby.

De prijs voor 12 lessen is € 150,00 of € 13,00 voor een losse les.

Losse lessen wanneer 12 lessen niet meer haalbaar zijn. Of bij een tweede of derde zwangerschap, wanneer minder lessen voldoende zijn als een soort “opfirscursus”.

Als yogadocent heb ik een gewalificeerde opleiding genoten en daarom is Yoga Moods een erkende praktijk en aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland. Hierdoor kun je de factuur kunt indienen bij je zorgverzekeraar en staat er in de meeste gevallen een vergoeding tegenover.

Partnerworkshop

Eens in de 5 weken wordt er een partnerworkshop gegeven, waarvoor je je samen met partner kunt inschrijven. Deze workshop duurt 2.30 uur en  is bedoeld om ook partners voor te bereiden op de bevalling. We bespreken wat ze per fase in de bevalling wat ze kunnen doen om en wat hun belangrijke ondersteunende rol hierin kan zijn.

We leren de partners met praktische tips hoe ze hun zwangere vrouw optimaal en met vertrouwen kunnen begeleiden. Deze workshop vindt altijd plaats op een ochtend in het weekend.
Ook online kun je deze bijwonen of wanneer je niet de zwangerschapsyogacursus volgt kun je je inschrijven voor een partnerles.

De prijs voor deze uitgereide workshop van 2,5 uur incl handige hand-out is € 49,00 per stel, voor cursisten die niet deelnemen aan de zwangerschapsyoga € 65,00.

Yogamoods

Privélessen met of zonder partner en begeleiding bij baringsangst

Bij privélessen is de begeleiding één op één, dit kan zijn omdat je door fysieke problemen wordt belemmerd om naar de studio te komen of omdat je door bepaalde redenen meer angst ervaart en er behoefte is aan specifieke begeleiding voor je bevalling.

We gaan dieper in op de angst voor de bevalling aan de hand van een baringspijn analyse via het biopsychosociaal model. We plannen samen een afspraak voor deze privélessen.

De privéles wordt ook veel gebruikt als privépartnerles bij je thuis, een uitgebreide les voor jullie samen incl hand-out.

Deze lessen bedragen per twee privéafspraken van 75 min €125,00 of samen met partner als uitgereide partnerles 90 min, incl hand-out €75,00.

Ook voor deze lessen ontvang je een factuur die je kunt indienen bij je zorgverzekeraar.

Yogamoods