Hoe zien de zwangerschaps yogalessen er uit;

  • ontspannings oefeningen om meer mindfulness je zwangerschap te beleven.
  • hatha yoga oefeningen om soepel en krachtig te blijven gedurende de zwangerschap.
  • tips om op een natuurlijke manier om te gaan met zwangerschapskwaaltjes
  • het behandelen van een thema met praktische tips ter voorbereiding op je bevalling
  • quality time voor jezelf en je ongeboren baby dmv een lange ontspanning aan het einde van de les

Hoe word je voorbereid op de bevalling;

  • Het bewust worden en leren van diverse ademhalingstechnieken die je kunt gebruiken bij de bevalling.
  • Het leren luisteren naar je intuitie (onderbuik gevoel) hoe je jezelf met vertrouwen kunt overgeven, zonder angst aan het proces van de bevalling.
Yogamoods

Zwangerschapsyoga

Je kunt vanaf week 17 of later instromen en het is mogelijk om door te gaan tot het einde van je zwangerschap. Eens in de maand is er een partnerworkshop, waar je je vrijblijvend voor kan inschrijven. Na de bevalling wordt je uitgenodigd voor een gezellige terugkomochtend voor de moeders & baby’s en kun je inschrijven voor de mama & baby yoga. De prijs voor 12 lessen is nu (tijdelijk) € 140,00 of € 12,00 voor een losse les. Losse lessen wanneer 12 niet meer haalbaar is of bij een tweede of derde zwangerschap als minder lessen voldoende zijn als “opfirscursus”. Als yogadocent heb ik een gewalificeerde opleiding genoten en daarom is Yoga Moods een erkende praktijk en aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland. Hierdoor kun je de factuur kunt indienen bij je zorgverzekeraar en staat er in de meeste gevallen een vergoeding tegenover.

Partneryoga

Iedere maand wordt er een partner workshop gegeven, waarvoor je samen met partner je kunt inschrijven. Deze workshop duurt 2 uur en  is bedoeld om ook partners voor te bereiden op de bevalling, we bespreken wat ze als partner kunnen verwachten en wat hun rol hierin kan zijn. We leren met praktische tips hoe ze hun zwangere vrouw optimaal en met vertrouwen kunnen begeleiden gedurende het proces van de bevalling. Deze workshop vindt plaats in een weekend.
Ook wanneer je niet de zwangerschapsyogacursus volgt kun je je inschrijven voor een partnerles.

Het is een 2 uur durende workshop en de prijs is € 45,00 per stel, voor cursisten die niet deelnemen aan de zwangerschapsyoga € 55,00.

Yogamoods

privélessen/coaching

Wanneer er behoefte bestaat aan privélessen plannen we normaal een afspraak in bij je thuis, het wordt ook regelmatig gebruikt als een les samen met de partner. Nu worden deze lessen ook online aangeboden. De prijs is € 60,00 voor 90 minuten.

Coaching tijdens de zwangerschap of na de geboorte bedraagt per drie afspraken van 60 minuten € 150,00

Yogamoods