1 daags zwangerschapsretreat, verwendag in je zwangerschap

Tijdens deze zwangerschapsretreat dat speciaal afgestemd is op jou als aanstaande moeder, kun je samen met andere zwangeren in alle rust onderdompelen in de wereld van zwanger zijn. Op een unieke locatie aan het water bij het hippe Buitenhuis onder de rook van Leiden.

Geniet van een yoga en mindfulness dag helemaal voor jezelf en je zwangerenlichaam. De yogalessen zijn speciaal voor zwangeren, we bespreken tools zoals affirmaties en ademtechnieken die je kunt gebruiken om je nog beter te ontspannen en over te geven aan het proces van de bevalling maar ook tijdens je zwangerschap. Je bereidt je mentaal voor op wat gaat komen zodat je deze nieuwe fase met vertrouwen tegemoet kunt zien.

Het is een compleet verzorgde dag inclusief drankjes en een heerlijke vegetarische lunch.

  • zondag 15 oktober 2023 van 10.00 – 16.30
  • speciaal voor zwangeren die vanaf 14 weken t/m 38 weken zwanger zijn.
  • tarief is €169,- per persoon. Of met een vriendinnenkorting € 310,00 voor 2 personen.

Het zwangerschapsretreat bestaat uit;

  • een complete dag ontspanning met oa yoga en mindfulness gericht op de zwangerschap en bevalling.
  • volledig verzorgde (vegetarische) lunch, tussendoor staan er onbeperkt gezonde snacks, fruit en thee tot je beschikking.
  • professionele begeleiding van ervaren zwangerschapsdocenten, opgeleid in o.a. zwangerschaps– en postnatale yoga, de Birthlight methode, Spinning Babies Parent class en Mindfulness. Vanessa en Ilonka hebben inmiddels vele jaren ervaring op dit gebied en geven beide wekelijks les aan zwangeren. We zijn gespecialiseerd in yoga, ademtherapie en coaching rondom de zwangerschap.
  • zwangerschapsyoga lessen die erop gericht zijn om o.a. ontspanning, het bewust zijn en het flexibel blijven van het lichaam te bevorderen. Door middel van verschillende oefeningen, houdingen en je adem kun je jezelf voorbereiden op een ontspannen bevalling. Ervaring in yoga is zeker niet nodig.
  • mindfulness en ademtechnieken helpen vertrouwen te krijgen op je eigen innerlijke kracht en het vermogen te hebben bij jezelf te blijven op wat er gaat komen. Je leert doormiddel van ademoefeningen je aandacht te richten naar je lichaam. Hierdoor maak je intensief contact met je kindje en zal het je bij je bevalling helpen rustig en gefocust te blijven.
  • fijne inspirirende omgeving met uitzicht op het water, een plek om je op te laden.

Wil je meer informatie over deze dag of wil je je aanmelden? Neem dan contact met mij op.