Nieuws

Er is veel veranderd de afgelopen weken, we zijn allemaal in de ban van het corona virus en we waren genoodzaakt de lessen in de studio (tijdelijk) te stoppen. Maar wat ben ik blij met de online lessen, het was even wennen maar na een aantal weken kan ik zeggen dat ik een goed alternatief kan bieden. Je wilt je als zwangere vrouw toch zo goed mogelijk voorbereiden en ook op een verantwoorde manier in beweging blijven. Gelukkig kan ik jullie via deze weg toch goede yogalessen met de nodige informatie bieden. De reacties zijn positief en het voordeel is dat je niet op pad hoeft en fijn in je eigen veilige omgeving kan blijven. Om toch de verbinding te ervaren met andere zwangere vrouwen wordt er een app groep aangemaakt van je eigen groep.

Partnerlessen gaan ook door, je kunt je samen met partner inschrijven ( per mail) voor deze workshopdeze zijn in het voorjaar op zondagmorgen 7 juni en 12 juli van 11.00 tot 13.15 online. Privélessen online zijn ieder moment mogelijk.

Er is een zomerstop van 21 juli t/m 13 augustus.

Naast de yogalessen zet ik mij sinds 1 juni 2017 in voor Kinderfonds MAMAS, een prachtig en krachtig fonds die zich hard maakt voor duizende kwetsbare kinderen die te proberen te ontsnappen uit de gevangenis van armoede en criminaliteit. MAMAS richt zich vooral op weeskinderen, zwerfkinderen, baby’s van straatprostituees en slachtoffertjes van geweld en misbruik in Zuid-Afika.

Op 30 december mocht ik tijdens een prachtige uitzending over dit fonds in het bel planel zitten, een hele bijzondere ervaring en door deze uitzending nog meer sympathie voor het Kinderfonds MAMAS gekregen.

Van iedere aanmelding gaat er €1,50 naar dit fonds om het ontzettende mooie werk wat deze MAMAS doen nog meer te ondersteunen. Wil je hier meer over weten dan kun je informatie vinden op www.kinderfondsmamas.nl.

Yogamoods

Yogamoods