Nieuws

Op maandagavond is het nog steeds mogelijk om de les online te volgen, als je je even wat minder voelt kun je nog steeds de les bijwonen vanuit je eigen plek thuis of vanaf je vakantie adres.

Op de dag van je yogales ontvangt iedereen voor 16.00 de link van de les van die avond in z’n mailbox.

Partnerlessen; de eerst volgende partnerles is op zondag 3 september 2023 van 10.30 tot 13.00 ook als je niet de yogelessen bij Yoga Moods volgt.

Post-partum yoga lessen ( yoga na de bevalling) je kunt een reeks kopen van 8 lessen op de zaterdagmorgen om 10.00-11.00.

Naast de yogalessen zet ik mij sinds 1 juni 2017 in voor Kinderfonds MAMAS, een prachtig en krachtig fonds die zich hard maakt voor duizenden kwetsbare kinderen die te proberen te ontsnappen uit de gevangenis van armoede en criminaliteit. MAMAS richt zich vooral op weeskinderen, zwerfkinderen, baby’s van straatprostituees en slachtoffertjes van geweld en misbruik in Zuid-Afrika.

Eerder mocht ik tijdens een prachtige uitzending over dit fonds in het bel planel deelnemen, een hele bijzondere ervaring en door deze uitzending nog meer sympathie voor het Kinderfonds MAMAS gekregen.

Wil je hier meer over weten dan kun je informatie vinden op www.kinderfondsmamas.nl.

Yogamoods