Nieuws

Wat super, na maanden mogen we weer  groepslessen geven in de mooie studio boven verloskundige praktijk de Kern. Ondanks dat het een goed alternatief was om door te gaan met online lessen gaat er niks boven de sfeer met elkaar fysiek in de studio.

Ik heb de gesprekjes ( met thee) na de les met elkaar gemist maar ook de groei van al die mooie buiken, de partnerlessen en de leuke mama & baby lessen.

Na 12 jaar nam dit even een bizarre wending maar gelukkig mogen we weer.

We nemen nog steeds de veiligheidsmaatregelen in acht, voldoende afstand, eigen matjes en kleine groepjes. Ook is er nog steeds de mogelijkheid om vanuit huis de les online te volgen.

Op de dag van je yogales ontvangt iedereen voor 15.00 de link van de les van die avond in z’n mailbox.

Partnerlessen; je kunt je samen met partner inschrijven ( per mail) voor deze workshop, de eerst volgende is vrijdagavond 10 september en zondagochtend 24 oktober.

Naast de yogalessen zet ik mij sinds 1 juni 2017 in voor Kinderfonds MAMAS, een prachtig en krachtig fonds die zich hard maakt voor duizende kwetsbare kinderen die te proberen te ontsnappen uit de gevangenis van armoede en criminaliteit. MAMAS richt zich vooral op weeskinderen, zwerfkinderen, baby’s van straatprostituees en slachtoffertjes van geweld en misbruik in Zuid-Afika.

Eerder mocht ik tijdens een prachtige uitzending over dit fonds in het bel planel zitten, een hele bijzondere ervaring en door deze uitzending nog meer sympathie voor het Kinderfonds MAMAS gekregen.

Van iedere aanmelding gaat er een klein bedrag naar dit fonds om het ontzettende mooie werk wat deze MAMAS doen nog meer te ondersteunen. Wil je hier meer over weten dan kun je informatie vinden op www.kinderfondsmamas.nl.

Yogamoods