Nieuws

Je kunt je samen met partner inschrijven ( per mail) voor de partnerlessen, deze zijn in het voorjaar op 26 mei en 30 juni van 11.00 tot 13.00 in Studio de Kern.

Naast de yogalessen zet ik mij sinds 1 juni 2017 in voor Kinderfonds MAMAS, een prachtig en krachtig fonds die zich hard maakt voor duizende kwetsbare kinderen die te proberen te ontsnappen uit de gevangenis van armoede en criminaliteit. MAMAS richt zich vooral op weeskinderen, zwerfkinderen, baby’s van straatprostituees en slachtoffertjes van geweld en misbruik in Zuid-Afika.

Op 30 december mocht ik tijdens een prachtige uitzending over dit fonds in het bel planel zitten, een hele bijzondere ervaring en door deze uitzending nog meer sympathie voor het Kinderfonds MAMAS gekregen.

Van iedere aanmelding gaat er €1,50 naar dit fonds om het ontzettende mooie werk wat deze MAMAS doen nog meer te ondersteunen. Wil je hier meer over weten dan kun je informatie vinden op www.kinderfondsmamas.nl.

Ook kunnen cursisten na de periode van zwangerschap en kraamtijd de spulletjes uit de kraambox die over zijn of die je niet wilt bewaren bij mij inleveren. Ik zorg ervoor dat dit bij Stichting Baby Hope terecht komt, Stichting Baby Hope verzamelt kraammaterialen in voor kraamprojecten in Afrika, India, Zuid-Amerika en Oost-Europa, ze kunnen het goed gebruiken, dus niet weggooien! Meer informatie is te vinden op www.stichtingbabyhope.org 

Yogamoods

Yogamoods