Nieuws

Het is jammer, de lessen in de studio zijn op het moment weer even niet mogelijk. Gelukkig zijn we inmiddels ervaren in het geven van online lessen en lukt dit ook goed.  Zodra het enigzins mogelijk is gaan we weer fijn met elkaar de studio in, eerst met kleine groepjes met daarnaast de mogelijkheid van een online les. Op deze manier kun je toch jezelf voorbereiden op de bevalling en een “me-time” momentje creëren.

Op de dag van je yogales ontvangt iedereen voor 15.00 de link van de les van die avond in z’n mailbox. De lessen online verlopen via zoom.

Partnerlessen; je kunt je samen met partner inschrijven ( per mail) voor deze workshop, de eerst volgende is zaterdag 13 maart 2021.

Naast de yogalessen zet ik mij sinds 1 juni 2017 in voor Kinderfonds MAMAS, een prachtig en krachtig fonds die zich hard maakt voor duizende kwetsbare kinderen die te proberen te ontsnappen uit de gevangenis van armoede en criminaliteit. MAMAS richt zich vooral op weeskinderen, zwerfkinderen, baby’s van straatprostituees en slachtoffertjes van geweld en misbruik in Zuid-Afika.

Eerder mocht ik tijdens een prachtige uitzending over dit fonds in het bel planel zitten, een hele bijzondere ervaring en door deze uitzending nog meer sympathie voor het Kinderfonds MAMAS gekregen.

Van iedere aanmelding gaat er een klein bedrag naar dit fonds om het ontzettende mooie werk wat deze MAMAS doen nog meer te ondersteunen. Wil je hier meer over weten dan kun je informatie vinden op www.kinderfondsmamas.nl.

Yogamoods

Yogamoods