Nieuws

Wat fijn dat we de studio weer in mogen vanaf 1 juli! We hebben met elkaar bizarre tijden gehad, we zijn/waren allemaal in de ban van het corona virus en we waren genoodzaakt de lessen te stoppen in de studio. Ik was blij met het geven van de online lessen, het is en was een goed alternatief maar je miste het “real live” contact. Daarom is het zo fijn dat we elkaar weer mogen ontmoeten in de studio.

Partnerlessen, je kunt je samen met partner inschrijven ( per mail) voor deze workshopdeze zijn in het voorjaar op zondagmorgen 19 juli van 11.00 tot 13.15. Privélessen zijn ook weer mogelijk bij je thuis of in de studio.

Er is een zomerstop van 25 juli t/m 19 augustus wat de lessen betreft. Aanmeldingen kunnen gewoon doorgaan maar de reactie zal iets later zijn.

Naast de yogalessen zet ik mij sinds 1 juni 2017 in voor Kinderfonds MAMAS, een prachtig en krachtig fonds die zich hard maakt voor duizende kwetsbare kinderen die te proberen te ontsnappen uit de gevangenis van armoede en criminaliteit. MAMAS richt zich vooral op weeskinderen, zwerfkinderen, baby’s van straatprostituees en slachtoffertjes van geweld en misbruik in Zuid-Afika.

Op 30 december mocht ik tijdens een prachtige uitzending over dit fonds in het bel planel zitten, een hele bijzondere ervaring en door deze uitzending nog meer sympathie voor het Kinderfonds MAMAS gekregen.

Van iedere aanmelding gaat er €1,50 naar dit fonds om het ontzettende mooie werk wat deze MAMAS doen nog meer te ondersteunen. Wil je hier meer over weten dan kun je informatie vinden op www.kinderfondsmamas.nl.

Yogamoods

Yogamoods