Nieuws

Het is fijn dat we nog live in de studio mogen lesgeven, zo is er toch nog een moment waar je elkaar kunt ontmoeten. Tergelijkertijd wordt er ook online les gegeven, we proberen zo goed mogelijk de cursisten thuis met de cursisten in de studio te verbinden. Als je het om wat voor reden dan ook prettiger vind om thuis te blijven kun je op deze manier toch jezelf voorbereiden op de bevalling en een momentje voorjezelf creëren.

Op de dag van je yogales ontvangt iedereen de link van de les van die avond in z’n mailbox. De lessen online verlopen via zoom.

Partnerlessen, je kunt je samen met partner inschrijven ( per mail) voor deze workshop, de eerst volgende is zondag 22 november. 

Naast de yogalessen zet ik mij sinds 1 juni 2017 in voor Kinderfonds MAMAS, een prachtig en krachtig fonds die zich hard maakt voor duizende kwetsbare kinderen die te proberen te ontsnappen uit de gevangenis van armoede en criminaliteit. MAMAS richt zich vooral op weeskinderen, zwerfkinderen, baby’s van straatprostituees en slachtoffertjes van geweld en misbruik in Zuid-Afika.

Op 30 december mocht ik tijdens een prachtige uitzending over dit fonds in het bel planel zitten, een hele bijzondere ervaring en door deze uitzending nog meer sympathie voor het Kinderfonds MAMAS gekregen.

Van iedere aanmelding gaat er een klein bedrag naar dit fonds om het ontzettende mooie werk wat deze MAMAS doen nog meer te ondersteunen. Wil je hier meer over weten dan kun je informatie vinden op www.kinderfondsmamas.nl.

Yogamoods

Yogamoods